Nordens bedst
anmeldte forhandler
af jakkesæt
"Frankly speaking - it doesn't matter how expensive your suit is. If it doesn't fit properly, there's no point in wearing it."

SuitsYou by Sjölin

Du har kun én mulighed for at gøre et godt førstehåndsindtryk, dét uanset om du står ved alteret til dit bryllup, i konferencerummet på kontoret eller blot gerne vil vise den bedste version af dig selv. Med et skræddersyet jakkesæt, er du altid sikker på, at din påklædning er lige i skabet.

SuitsYou by Sjölin er en danskejet virksomhed, som siden juni 2013 har haft som kerneydelse at levere skræddersyede jakkesæt til den moderne gentleman og kvinde til ordentlig pris. Hos os er du som kunde naturligvis altid i centrum, da vi foruden kunden ikke ville være hvor vi er i dag - nemlig ét af de bedst anmeldte tøjfirmaer i Danmark.

Det vigtigste for os er altid at levere den bedst mulige service, og vi bestræber os på at nå ud til hver og én gennem personlig kontakt og skræddersyet service. Hos SuitsYou by Sjölin er loyalitet samt tilfredse kunder et kerneelement, så tøv derfor aldrig med at sende os en e-mail eller ringe 4272 1782, hvis du er i tvivl om mål, levering eller noget helt tredje. 

SuitsYou by Sjölin tilbyder en bred vifte af modeller, mønstre og farver, fordi vi mener at det skal være muligt at få sammensat præcis den kombination og pasform du ønsker. Vi tilbyder gratis opmåling og tilpasningsgaranti, så du kan være sikker på altid at stå tilbage med det absolut bedste resultat.

Vi har showroom i Aarhus, København, Odense og Kolding hvor du kan booke en tid til en uforpligtende snak. Vi begiver os ofte rundt i landet, hvorfor det skulle være muligt at aftale tid til opmåling i en by tæt på dig. Kontakt os for aftale herom.

SuitsYou har erhvervsaftaler med flere af landets førende revisionsselskaber, advokatfirmaer, institutioner m.m. Er din virksomhed interesseret i en fordelagtig aftale, er I naturligvis meget velkomne til at kontakte os. Vi ser frem til at se dig i ét vores showrooms, så vi sammen kan gøre din jakkesætsdrøm til stilsikker virkelighed. 

Sådan bestiller du

Ved hjælp af vores step-by-step guide kan du hurtigt danne dig et overblik over processen.
1
Book en tid nær dig
Book tid til en uforpligtende snak og opmåling i vores showrooms i enten København, Århus eller Odense.
2
Design og opmåling
I vores showrooms designer vi jakkesættet fra bunden i forhold til dine ønsker, med vores kyndige vejledning. Vi foretager derefter en professional opmåling der sikre den ønskede pasform.
3
Afhentning og tilpasning
Ved afhentningen sikre vi at alt er som det skal være i forhold til den ønskede pasform, skulle der være tilretninger er disse inkluderet i prisen og foretages ved lokale danske skrædderer.

Nyheder fra Facebook

22. aug
Vi er bare super stolt over at vores skræddersyet jakkesæt bliver bemærket 🎉 Ja; faktisk så bemærket, at selv eksterne parter kommer hen og spørger vores kære kunder, hvor søren deres jakkesæt er fra👌🙏 Her er en kommentar fra Hanne som bed mærke i et bare flotte fyre til et bryllup i sidste weekend ✅🇩🇰 Book endelig en tid - priser fra 2.995: https://suitsyou.onlinebooq.dk
14. aug
Det er med stor glæde, at vi kan orientere om, at vores franchisetager Chris Kjær Levinsen fra SuitsYou by Sjölin Sønderjylland nu får hans helt egen SuitsYou by Sjölin facebook profil 💪😍 Vi ændrer nemlig: https://www.facebook.com/Suitsyoubysjolinn/ Til: SuitsYou by Sjölin Sønderjylland Smid ham endelig et like og så kan du, såfremt du bor i Sønderjylland, altså følge dit lokale SuitsYou showroom i Kolding helt tæt på 😎🤩
29. jul
Mange tak for de fine billeder og den fine anmeldelse Simon Jensen 😍 Det var en sand fornøjelse at være en lille del af din store dag 😎😄 Skal vi også hjælpe dig i det perfekte skræddersyede jakkesæt til din store dag - så book endelig en uforpligtende opmåling her: https://suitsyou.onlinebooq.dk/ Vi glæder os til at se dig !
17. jul
FYN !! 🇩🇰💯🎉 Så gøres der klar til 100 m2 mandehygge i Odense. Fyns nye jakkesætsleverandør flytter i et stort nyt lokale på Odensevej 95. Glæd jer til: ✅ Fantastiske skræddersyede produkter ✅ Chesterfields ✅ Åben pejs ✅ Rom, whiskey & gin (selvfølgelig gratis) ✅ Pladeafspiller med stemmer som Frank Sinatra, The Eagles, The Beatles, Beach Boys Fordi SuitsYou by Sjölin gør det fedt for mænd at shoppe igen 🙏🇩🇰 Vi glæder os helt vildt til, at vi 15. August slår dørerne op til vores splinternye showroom på Odensevej 95, 5260 Odense S 🥇👌 Vi ses snart !

Kundebilleder

© SuitsYou by Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik