Nordens bedst
anmeldte forhandler
af jakkesæt
"Frankly speaking - it doesn't matter how expensive your suit is. If it doesn't fit properly, there's no point in wearing it."

SuitsYou by Sjölin

Du har kun én mulighed for at gøre et godt førstehåndsindtryk, dét uanset om du står ved alteret til dit bryllup, i konferencerummet på kontoret eller blot gerne vil vise den bedste version af dig selv. Med et skræddersyet jakkesæt, er du altid sikker på, at din påklædning er lige i skabet.

SuitsYou by Sjölin er en danskejet virksomhed, som siden juni 2013 har haft som kerneydelse at levere skræddersyede jakkesæt til den moderne gentleman og kvinde til ordentlig pris. Hos os er du som kunde naturligvis altid i centrum, da vi foruden kunden ikke ville være hvor vi er i dag - nemlig ét af de bedst anmeldte tøjfirmaer i Danmark.

Det vigtigste for os er altid at levere den bedst mulige service, og vi bestræber os på at nå ud til hver og én gennem personlig kontakt og skræddersyet service. Hos SuitsYou by Sjölin er loyalitet samt tilfredse kunder et kerneelement, så tøv derfor aldrig med at sende os en e-mail eller ringe 4272 1782, hvis du er i tvivl om mål, levering eller noget helt tredje. 

SuitsYou by Sjölin tilbyder en bred vifte af modeller, mønstre og farver, fordi vi mener at det skal være muligt at få sammensat præcis den kombination og pasform du ønsker. Vi tilbyder gratis opmåling og tilpasningsgaranti, så du kan være sikker på altid at stå tilbage med det absolut bedste resultat.

Vi har showroom i Aarhus, København, Odense og Kolding hvor du kan booke en tid til en uforpligtende snak. Vi begiver os ofte rundt i landet, hvorfor det skulle være muligt at aftale tid til opmåling i en by tæt på dig. Kontakt os for aftale herom.

SuitsYou har erhvervsaftaler med flere af landets førende revisionsselskaber, advokatfirmaer, institutioner m.m. Er din virksomhed interesseret i en fordelagtig aftale, er I naturligvis meget velkomne til at kontakte os. Vi ser frem til at se dig i ét vores showrooms, så vi sammen kan gøre din jakkesætsdrøm til stilsikker virkelighed. 

Sådan bestiller du

Ved hjælp af vores step-by-step guide kan du hurtigt danne dig et overblik over processen.
1
Book en tid nær dig
Book tid til en uforpligtende snak og opmåling i vores showrooms i enten København, Århus eller Odense.
2
Design og opmåling
I vores showrooms designer vi jakkesættet fra bunden i forhold til dine ønsker, med vores kyndige vejledning. Vi foretager derefter en professional opmåling der sikre den ønskede pasform.
3
Afhentning og tilpasning
Ved afhentningen sikre vi at alt er som det skal være i forhold til den ønskede pasform, skulle der være tilretninger er disse inkluderet i prisen og foretages ved lokale danske skrædderer.

Nyheder fra Facebook

11. jun
Mange tak til vores erhvervskunde Multiform Kolding for en fantastisk anmeldelse fra leveringen af deres tøj 🇩🇰💯 Vi kommer gerne ud og besøger din virksomhed samt leverer personligt igen 🇩🇰 Kontakt os endelig på: Kontakt@suitsyou.dk Hav en dejlig tirsdag 🙏
09. jun
SUITSYOU BY SJÖLIN - SØNDERJYLLAND Det var en helt igennem fantastisk Grand Opening igår i Kolding showroomet 😎🥳🤩 Vi ramte små 120 besøgende og for besøget skal der lyde en KÆMPE tak. Interessen i Chris Levinsen og hans fantastisk hyggelig showroom har været over alt forventning. Med over 50 nye kunder må man sige at Kolding er åbnet med et brag! Vi er eksperter i skræddersyede jakkesæt og nu kan Sønderjylland opleve den FULDE SuitsYou oplevelse 🤝✅☺️ I Chris’ showroom bliver i først og fremmest mødt af de bedst anmeldte skræddersyede jakkesæt i Nordeuropa, efterfulgt af fantastisk musik som afspilles på den gamle LP’er, åben pejs, rom i glasset, cigarer i æsken og et venligt smil! ❤️ Vi håber, i vil hjælpe Chris og fortsætte med at støtte op om Sønderjyllands nye jakkesætsforhandler💯👌 Vi glæder os rigtig meget til, at se jer til en uforpligtende snak! I kan allerede nu booke tid i Kolding lige her: https://suitsyou.onlinebooq.dk Rigtig god pinse 🙏🎉
04. jun
FARS DAG - TILBUD 🎉 Hvilken mere perfekt gave kunne gives til farmand end et gavekort til mandehygge i et SuitsYou showroom med fri adgang til fyldt bar, åben pejs og Frank Sinatra på pladespilleren 🤩🎉 Vi kører blandt andet disse rabatter i vinkel indtil 23.59 i aften: ✅ Skræddersyet skjorter: 600 kr. (Værdi 700) ✅ 100% silke slips: 250 kr. (Værdi 350) ✅ 100% silke lommeklud: 100 kr. (Værdi 150) Skriv endelig PB - så du kan få styr på morgensdagens fars dags gave 🇩🇰🔥
03. jun
MONDAY MOTIVATION 🇩🇰🔥 Vi hos SuitsYou er også blot mennesker, hvad der måske differentiere os fra andre er blandt andet vores måde at gebærde os på, når vi begår fejl 🙏 Mange tak for den fine anmeldelse af vores service trods fejlene som blev begået! Hav en fantastisk uge folkens!

Kundebilleder

© SuitsYou by Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik