FAQ

SuitsYou by Sjölins mission er at gøre det enkelt og overskueligt for kunden at handle. Vi tilbyder derfor personlig opmåling i vores showroom i Risskov, hvor vi sørger for den personlige opmåling og tager en designkonfiguration med kunden. Du kan booke en tid her Ønsker du at bestille online, kan du konfigurere dit jakkesæt online, og så kan du måle dig selv op ved hjælp af vores guide under ”design dit eget”. Ønsker du den hurtige løsning, kan du på SuitsYou Denmarks forside se vores udvalgte jakkesæt som er ready-to-wear, hvor du springer direkte til opmåling.
SuitsYou by Sjölin kan kontaktes via kontakt@suitsyou.dk eller på +45 42 72 17 82. Kundeservice vægtes højt hos SuitsYou by Sjölin, og vi vil derfor bestræbe os på at svare inden for 24 timer.
Ja, vi har et showroom i Risskov på Ravnsøvej 7, samt et showroom i København på Ricard Mortensens vej 65, 3, -1, 2300 København S, hvor du kan booke en tid her
Er du i tvivl om farverne, er det du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@suitsyou.dk for mere info. Eventuelt kan du booke en tid til at se farveprøver i vores showroom i Risskov.
Nej, hvis det er sket at du har ændringer i din allerede købte ordre, vil varen desværre blive sendt ud. Ordren er altså bindende. Alt afhængigt af situationen kan vi dog kontaktes via kontakt@suitsyou.dk, hvor den enkelte sag vil blive vurderet. Dette er dog meget afhængigt af hvor lang tid efter en ordre er placeret, da vores skrædder muligvis allerede er i gang med at producere dit personlige skræddersyet jakkesæt.
Hvis dette mod forventning sker, beder vi dig kontakte os via kontakt@suitsyou.dk
Vi sender via PostNord, som vil forsøge at aflevere det ved din dør. Er du ikke hjemme, vil den blive afleveret ved nærmeste posthus. Er det aftalt ved bestilling, kan man booke afhentning her
Ønskes det som en gave, er dette en mulighed hos SuitsYou by Sjölin, mod en ekstra betaling på 30 DKK.
Ja, SuitsYou by Sjölin sender via PostDanmark og følger samtidig dansk procedure samt lovgivning. Skriv en mail til kontakt@suitsyou.dk, hvis du mod forventning ikke har modtaget Track & Trace nummer.
Når du bestiller produkter der er designet personligt til dig, har du desværre ingen returret hos SuitsYou by Sjölin. Persondataloven foreskriver, at vi skal destruere alle produkter vi tager retur, da det ville være ulovligt at sælge dem videre. Af den grund træder returretten ud af kraft, eftersom vi ingen mulighed har for videresalg.
Hos SuitsYou by Sjölin er det muligt at betale med følgende betalingstyper: Dankort, VISA, MasterCard samt MobilePay ved betaling i showroomet.
SuitsYou by Sjölin har en samarbejdsaftale med en thailandsk fabrik, med mere end 25 specialiserede skræddere, der gør alt for, at hver enkelt kunde er 100% tilfreds med deres ordres udførelse. Vi samarbejder udelukkende med troværdige samarbejdspartnere, som vi jævnligt besøger for at tjekke på arbejdsforholdene.
Hos SuitsYou by Sjölin er CSR en vigtig del. Vi forholder os på alle måder til loven, og vi er jævnligt i dialog med vores leverandører for at sikre en altid ordentlig holdning til såvel vores ansatte som vores ansvarlighed overfor miljø og samfund.
Et konfektionsjakkesæt er produceret i en masseproduktion og vil tit ikke passe den enkelte person, hvorimod et skræddersyet jakkesæt er præcist opmålt til den enkelte kunde, for at give den optimale pasform.
Vi har flere producentaftaler med førende tekstilforhandlere i England og Italien, hertil leveres vores Super 140 og Cashmere jakkesæt stolt af: Holland & Sherry: www.hollandandsherry.com - som med over 170 års erfaring, er en af verdens bedste tekstilproducenter.
SuitsYou by Sjölin bestræber sig på at have en så kort leveringstid, som overhovedet muligt. Man skal forvente mellem 4-6 ugers leveringstid. Produktionstiden er dog relativt lang, når der er tale om et skræddersyet produkt. Dette sker, fordi hvert enkelt produkt bliver produceret fra bunden. SuitsYou by Sjölin sender ligeledes alt forbi vores hovedlager, inden det bliver sendt ud til kunden. Dette gør vi for at sikre den højst mulige tilfredshed hos kunden. Her ser vi hvert eneste produkt igennem for eventuelle mangler eller fejl.
Vi har flere samarbejdsaftaler med danske skræddere, der vil være behjælpelige med smårettelser eller øvrige modificeringer, du som kunde måtte ønske. SuitsYou by Sjölin giver tilmed den ekstra service, at vi allerede har lagt ekstra stof ind i dit skræddersyet jakkesæt, i tilfælde af at det skal syes ind eller ud. Dette sikrer dig samtidig en længere levetid på dit skræddersyet jakkesæt!
SuitsYou by Sjölin tilbyder tilpasningsgaranti, hvis man er blevet målt op af en af vores sælgere. Derfor vil vi lave en tilpasning af dette ganske gratis. Vi bestræber os på at give alle vores kunder en god oplevelse ved køb af et skræddersyet jakkesæt. Har du derfor selv målt op, og du ikke tilfreds med pasformen ved modtagelse, bedes du kontakte kontakt@suitsyou.dk, så vil vi finde en løsning hurtigst muligt.
Skulle skaden ske, og der kommer en plet eller lignende på dit jakkesæt, anbefaler SuitsYou by Sjölin, at du forsigtigt dupper det med en fugtig klud straks efter uheldet. Vær dog meget påpasselig, da der er tale om et meget følsomt produkt! Vi anbefaler, at du altid opbevarer dit jakkesæt i en dragtpose, og fra tid til anden sender det til et professionelt renseri.

Kundebilleder

© SuitsYou by Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik