Inspiration

Fashion fades, style is eternal

Sådan sagde designeren, Yves Saint Laurent, hvorfor det kommer let for SuitsYou at råde dig til et køb af et skræddersyet jakkesæt, fremfor et made-to-measure eller konfektions. Et skræddersyet jakkesæt, vil aldrig gå af mode, og hos SuitsYou by Sjölin tilbyder vi en løsning, hvor vi tilbyder enhver muligheden for netop det.

I en moderne verden, hvor selvrealisering står højere på dagsorden end nogensinde før, er mandens klædeskab blevet en indikation på selvsamme persons adfærd, holdning og indstilling. SuitsYou by Sjölin føler sig forpligtiget til at tilbyde et luksusprodukt, som et skræddersyet jakkesæt er, til den almene mand, der søger noget ekstraordinært, anderledes og ekstravagant.

Vi giver dig mulighed for at vælge nøjagtig den kombination du ønsker, om det er farvevalg, pasform, knapper mm., alt kan lade sig gøre, når du som kunde handler hos SuitsYou by Sjölin.

 

Men hvad er et skræddersyet jakkesæt?

Et skræddersyet produkt fra SuitsYou by Sjölin skiller sig ud fra det gængse konfektionsprodukt på flere parametre. Hvor et konfektionsprodukt i større eller mindre grad er masseproduceret som en standardvare, så er et skræddersyet produkt fra SuitsYou by Sjölin håndlavet ned til mindste detalje. Det gør, at du kan få dit produkt akkurat, som du ønsker. Dermed bliver dit produkt unikt. Derudover er der en langt større holdbarhed på SuitsYou by Sjölins skræddersyede produkter i forhold til konfektionsprodukter, da vores skabes af kvalitetsprodukter, der er skabt til brug. Men den største forskel fra et konfektionsprodukt til et skræddersyet produkt hos SuitsYou by Sjölin er størrelsen; hvor et konfektionsprodukt laves ud fra standardiserede mål, er det meget sjældent, at konfektionsproduktet passer perfekt til dets ejermand – sådan er det ikke med et skræddersyet produkt, der laves ud fra over 20 mål af dig. Herudover vurderer vi kropsbygning og struktur, så vi kan give dig det perfekte resultat – hver eneste gang.

Er du derfor interesseret i noget helt unik, som hører til blandt den absolutte elite, når der tales om tekstiler af luksus kvalitet, er du meget velkommen til at kontakte SuitsYou, som herefter vil hjælpe dig et skridt nærmere dit helt personlige skræddersyede produkt.

SuitsYou by Sjölin glæder sig således til at være din kommende leverandør, af dit personlige skræddersyede produkt.

Kundebilleder

© SuitsYou by Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik