FAQ

Vores jakkesæt ligger fra 2999,- til 4999,- alt afhængig af kvalitet.
SuitsYou by Sjölin bestræber sig på at have en så kort leveringstid, som overhovedet muligt. Man skal forvente mellem 4-6 ugers. Står du også skal bruge det inden 4 uger, så kontakt på kontakt@suitsyou.dk eller 4272 1782 og hør hvad mulighederne er.
Hos Suitsyou by Sjölin har du mulighed for at besøge os i vores showrooms på følgende adresser: Århus: Ravnsøvej 7 8240 Risskov. København: Nørregade 40, 5 sal. 1165 København K. Odense: Odensevej 95, 6250 Odense S, og Kolding: Nordager 22, Tårn 2, 1 sal 6000 Kolding. Alle vores opmålinger og fittings foregår via tidsbestilling du kan booke en tid her
SuitsYou by Sjölins mission er at gøre det enkelt og overskueligt for kunden at handle. Vi yder derfor altid personlig opmåling i vores showrooms i Århus i Risskov, København, Kolding eller Odense, hvor vi sørger for den personlige opmåling og tager en designkonfiguration med kunden. Du kan booke en tid her
Ja, vi har skræddersyet bukser fra 700,- og en skræddersyet blazer fra 2500,-
Nej, hvis det er sket at du har ændringer i din allerede bestilte ordre og ordren er i gang med at blive produceret, er ordren som udgangspunkt bindende. Alt afhængigt af situationen kan vi dog kontaktes via kontakt@suitsyou.dk, hvor den enkelte sag vil blive vurderet. Er vi IKKE allerede igang med at producere dit skræddersyet jakkesæt, kan der foretages ændringer i ordren.
Har du fået besked om at dit skræddersyet jakkesæt er kommet hjem, booker du tid til en fitting/afhening her.
SuitsYou by Sjölin kan kontaktes via kontakt@suitsyou.dk eller på +45 42 72 17 82. Kundeservice vægtes højt hos SuitsYou by Sjölin, og vi vil derfor bestræbe os på at svare hurtigst muligt.
Hos SuitsYou by Sjölin er CSR en vigtig del. Vi forholder os på alle måder til loven, og vi er jævnligt i dialog med vores leverandører for at sikre en altid ordentlig holdning til såvel vores ansatte som vores ansvarlighed overfor miljø og samfund.
SuitsYou by Sjölin har en samarbejdsaftale med en thailandsk fabrik, med mere end 25 specialiserede skræddere, der gør alt for, at hver enkelt kunde er 100% tilfreds med deres ordres udførelse. Vi samarbejder udelukkende med troværdige samarbejdspartnere, som vi jævnligt besøger for at tjekke på arbejdsforholdene.
Vi har flere producentaftaler med førende tekstilforhandlere i England og Italien, book en uforpligtende tid i et af vores showrooms, du kan booke en tid her.
Som udgangspunkt anbefaler vi altid at alle skræddersyet produkter fra Suitsyou by Sjölin bliver renset på et professionel renseri. Skulle skaden ske, og der kommer en plet eller lignende på dit jakkesæt, anbefaler vi, at du forsigtigt dupper det med en fugtig klud straks efter uheldet. Vær dog meget påpasselig, da der er tale om et meget følsomt produkt! Vi anbefaler, at du altid opbevarer dit jakkesæt i en dragtpose. Skjorten kan godt vaskes i maskine, her anbefaler vi at det bliver gjort på max: 30 grader, og gerne kold vask. Langt de fleste af vores skjorter er strygefri, vil du alligevel give dem en tur for at se ekstra skarp ud, så undgå at stryg på krave og manchet.
Bestil en opmåling eller få personlig betjening
Book en tid her

Kundebilleder

© SuitsYou by Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik