Ydelser

Hos SuitsYou by Sjölin tilbyder vi et væld af ydelser og forskellige løsninger til både mænd og kvinder. Vi tilbyder lukrative erhvervsaftaler, rabatpakker og anden godtgørelse ved indkøb i store mængder.

Vi producerer jakkesæt, veste, skjorter og frakker, der kan designes ud fra dine ønsker, i vores showroom både i Aarhus og København.

Vi leverer til store revisionsselskaber, professionelle idrætsudøvere, Den Kongelige Livgardes årlige ’Blå Fest’ og mange gymnasier rundt i det ganske land. Vi leverer naturligvis også til privatpersoner, der udgør den største del af vores naturlige omsætning.

Vi kan levere stort set alt indenfor skræddersyede jakkesæt, hvorfor det nærmest kun er din fantasi, der sætter grænsen for, hvordan dit kommende skræddersyede jakkesæt skal se ud. Vi laver alt fra spektakulære tern, til pangfarver til klassiske typer af et skræddersyet jakkesæt. Man kan derfor med fordel medbringe billeder af jakkesæt, man finder interessante, som vi så kan bruge i designkonsultationen til at skabe det perfekte jakkesæt til dig.

Til det skræddersyede jakkesæt er det naturligvis også muligt at få skabt en skræddersyet vest, der er unikt tilpasset til jakkesættet.

Vi leverer dog også andre skræddersyede løsninger end blot jakkesæt. Især er vores skræddersyede skjorter i høj kurs, som vi ligeledes kan designe ud fra kundens ønsker. Vi kan derfor levere skræddersyede skjorter, der henvender sig til forretningsmanden, men også i andre udformninger som passer i mere uformelle sammenhænge.

SuitsYou by Sjölin tilbyder desuden skræddersyede frakker i et unikt design efter kundens ønske. Da vores frakker, ligesom vores andre skræddersyede produkter, skabes fra bunden, er det derfor muligt at konfigurere jakken efter alskens ønsker.

Derudover kan vi levere visse accessories som butterflies, lommeklude og slips, i en høj kvalitet, så dette stemmer overens med den valgte skræddersyede løsnings design.

Vi glæder os meget til at høre fra dig – og vi glæder os til at skabe et produkt, der er dig værdig.

Kundebilleder

© SuitsYou by Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik