Accessories

Moderne accessories til dit skræddersyet jakkesæt

SuitsYou by Sjölin tilbyder et væld af accessories til dit nyerhvervede skræddersyede produkt. Man kan have en nok så moderne og udtryksfuld påklædning, men hvis man ikke har tilbehør, der komplementerer ens påklædning, kan det hele sygne hen. 

Derfor har vi, hos SuitsYou by Sjölin, etableret  eksklusiv partnerskab med Tieton of Denmark der er leverandører af kvalitets accessories, så vores kunder kan tilkøbe diverse accessories, der matcher deres nyindkøbte skræddersyede produkter.

Vi har søgt at tilbyde accessories, hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten, hvorfor vores leverandører er garant for en holdbar kvalitet, men hvor designet ikke er gået på kompromis af den grund.

Vi tilbyder, blandt andet, slips, butterflies, lommeklude og manchetknapper, der ikke blot kan være med til at komplementere ens skræddersyede produkter, men som kan give et ekstra pift, så ens udtryksform blot bliver yderligere bestyrket.

Vi søger desuden, at vores kunder får den bedst mulige vejledning, når de skal købe accessories produkter hos SuitsYou by Sjölin, hvorfor vi også tilbyder, at indhente andre varer end dem, vi blot har på lager.

Accessories er ikke blot en måde, hvorpå man kan udtrykke sig stilrent – det er en måde, hvorpå man kan få alle de stærke detaljer i ens skræddersyede produkter frem på.

Vi glæder os til en uforpligtende samtale med dig om, hvad vi kan gøre for dig.

Kundebilleder

© SuitsYou by Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik