Bryllupstøj

Hos SuitsYou by Sjölin ved vi, at ens bryllupsdag er en af de absolut største dage i ens liv. Intet skal være overladt til tilfældighederne og der skal bestemt kredses om detaljerne. I den senere tid er gommens tøj, begyndt at få en mere betydningsfuld plads ved brylluppet. I den forbindelse har vi fået stor erfaring med bryllupstøj til mænd og skræddersyet løsninger til bryllupper.

Du har mulighed for at designe dine skræddersyet produkter præcis, som du ønsker det. Vi tilbyder alt inden for skræddersyet løsninger, hvorvidt det er english morningsuit, en smoking, et klassisk skræddersyet jakkesæt, cravat, vest, enkelt udtryk eller et mere unikt udtryk. 

Du har ligeledes mulighed for at vælge imellem vores forskellige engelske og italienske metervare, samt accessories, hvor vi har et eksklusivt samarbejde med Tieton of Denmark. Vi tager fuld ansvar for opmålingen samt tilretningerne, og er klar med rådgivning til designet, i det omfang der er behov for det. Det er kun fantasien (og muligvis bruden) der sætter begrænsningerne.

Vi tilbyder skræddersyet bryllupspakker fra 2995,- og ekstra fordelagtige rabataftaler hvis i er 3 eller flere der køber. Vi vil gøre alt i vores magt, for at du får det præcis som du ønsker det. Vi håber vi må blive en del af jeres store dag! Tillykke med forlovelsen og mange tak for interessen.

Kærligeste hilsner SuitsYou by Sjölin

Kundebilleder

© SuitsYou by Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik