Firmaaftaler

Ønsker din virksomhed at fremstå professionelt, så har vi en skræddersyet løsning til jer.

SuitsYou.dk har allerede indgået firmaaftaler med flere af landets førende revisionsselskaber, advokatfirmaer, institutioner m.fl., så er netop din virksomhed interesseret i en fordelagtig aftale, er I naturligvis meget velkomne til at kontakte os. Dette er en fantastisk mulighed for at få netop jeres virksomhed til at fremstå mere professionelt udadtil, samt tilmed at kunne tilbyde personlige skræddersyede jakkesæt til jeres medarbejdere til fordelagtige priser.


Hvad er en firmaaftale

En firmaaftale er en aftale mellem SuitsYou by Sjölin og netop din virksomhed. Jeres ansatte vil opnå en rabat på vores hjemmeside på helt op til 50 %. Rabatten på hjemmesiden afhænger af hvor mange aktive købere i får på aftalen. Bemærk dog, at det kun er ansatte i virksomheden, der kan få en firmaaftale, og ikke familiemedlemmer og andre.


Hvem kan få en firmaaftale

Det kan alle virksomheder, som har over 10 ansatte. Dette gælder også uddannelsesinstitutioner, organisationer og foreninger m.m.


Hvad koster en firmaaftale

En firmaaftale koster ikke noget for dig som virksomhed at oprette, men giver dig istedet muligheden for at købe vores produkter til yderst fordelagtige priser.


Kontakt os for en firmaaftale

Som virksomhed har i mulighed for at få en firmaaftale, der dækker et udvalg af et eller alle vores produkter. Ønsker I mere information eller et tilbud på en firmaaftale, der opfylder jeres specifikke behov, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.

Med en firmaaftale kan I få rabatkodeordning til vores hjemmeside og bestille alle produkter online til den aftalte firmapris.

Kundesupport (mandag til fredag 9-16)
E-mail: kontakt@suitsyou.dk
Telefon: +45 42 721 782

Kundebilleder

© SuitsYou by Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik