Frakker

Få din egen personlige skræddersyet frakke

SuitsYou by Sjölin er også leveringsdygtige i skræddersyede frakker. En skræddersyet frakke fra SuitsYou by Sjölin adskiller sig fra den almindelige konfektionsfrakke ved, at vi producerer vores frakker helt fra bunden. Derfor er det muligt, at vi laver jakken, helt ned til mindste detalje, efter dit hoved, så du får en jakke, der er helt unik.

En skræddersyet frakke er ikke blot et stykke overtøj, man tager på, når man skal ud i kulden; en skræddersyet frakke er en måde, hvorpå man kan udtrykke sig. Med en skræddersyet frakke fremstår man som en naturlig leder, der har styr på sit liv. Og i en verden, hvor førstehåndsindtrykket i støt stigende grad er af overordentlig vigtighed, er det vigtigt med en stærk personlig fremtoning.

Hos SuitsYou by Sjölin har vi stor erfaring med at levere kvalitetsfrakker, der sikrer kunden det stærkest mulige udtryk, men samtidig skaber en konformitet, der er med til at fordre den selvtillid, der er så vigtig hos individet.

En skræddersyet frakke udenover et skræddersyet jakkesæt, er ikke blot udtryk for en moderne og kvalitetspræget tøjstil, det er også et klart eksempel på, hvordan man forsøger at

Vi glæder os til en uforpligtende samtale omkring din kommende skræddersyede frakke.

Kundebilleder

© SuitsYou by Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik