Jakkesæt

Skræddersyet jakkesæt til den moderne gentleman

Et skræddersyet jakkesæt, er ikke bare et jakkesæt. Hos SuitsYou by Sjölin gør vi en dyd ud af at fortælle vores kunder, at der er stor forskel på et konfektionsjakkesæt og et skræddersyet jakkesæt. Det gør vi ikke bare fordi, at vi gerne vil sælge mere. For der ér forskel på et standardiseret produkt, og så et produkt man selv designer, tilpasser og konfigurerer. Du kan booke tid til en uforpligtende snak i Arhus og København inde under vores booking side. Du er også velkommen til at kontakte os telefonisk på: 4272 1782.

Til dig, der ikke vil nøjes med "standard"

Vi oplever ofte, at folk kommer til os med et ønske om et produkt, som de ikke kan finde i de normale butikker; enten fordi man har en anderledes figur end det standardiserede mål, eller fordi man ønsker noget helt unikt. Det er netop dét, vi tilbyder. En unik løsning, der ikke blot komplementerer ens personlige kompetencer, men som også får selvtilliden frem hos brugeren.

Vi havde engang en kunde i vores showroom. Han havde aldrig kunnet finde en jakkesætsstørrelse, der passede ordentligt til ham. Det havde ført til, at han til diverse fester, var mødt op i jakkesæt, der på ingen måde passede ham. Efter vores professionelle opmåling, vores designkonfigurationsfase og en fittingfase, fandt vi løsningen til kunden. Han var så ovenud tilfreds med jakkesættet, at han på stedet bestilte yderligere to sæt – for nu havde han endelig fundet et sted, hvor han kunne købe tøj, der passede til ham.

En kvalitet, der holder

Vores jakkesæt kommer i forskellige kvalitetsformer, alt efter, hvad dit ønske er. Vi tilbyder alt fra vores unikke italienske luksuskvalitet, til vores hyperpopulære uld/cashmere kvalitet. Vores jakkesætsløsninger er naturligvis også kvalitetssikret, og vi har derfor blandt andet haft vores skræddersyede jakkesæt testet af på en militær træningsbane, for at teste slidstyrken – jakkesættene klarede det uden problemer.

Skræddersyede jakkesæt til hele Danmark

Vi har stor erfaring på området med skræddersyede jakkesæt, og vi er altid klar på at tage en uforpligtende samtale omkring dit kommende jakkesæt. Du kan møde os på vores kontorer i Aarhus og København, men vi er også jævnligt at finde i bl.a. Aalborg, Randers, Herning, Esbjerg, Kolding, Vejle, Horsens, Odense og Roskilde. Giv os et kald, og fordig dig om, hvornår vi kommer til din by.

Kontakt os nu

Vi ved, med vores erfaringer in mente, at vi kan lave et jakkesæt, der passer til dig. Vi ved, at vi kan lave en skræddersyet løsning, som du vil blive glad for. Så lad os hjælpe dig, så vi kan skabe en formidabel løsning. Vi leverer naturligvis jakkesætsløsninger til både kvinder og mænd, private og erhverv.

Ring til os på 4272 1782 eller send en mail til kontakt@suitsyou.dk. Så finder vi garanteret en løsning, som dækker dit behov. Du kan også booke en tid til opmåling i vores showroom i enten Århus eller København:
Book en tid nu!

Du har ikke prøvet et ordentligt jakkesæt, før du har prøvet et skræddersyet jakkesæt fra SuitsYou by Sjölin.

Kundebilleder

© SuitsYou by Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik