Skræddersyet jakkesæt til kvinder

Skræddersyet jakkesæt til kvinder

SuitsYou by Sjölin leverer naturligvis også skræddersyet tøj til kvinder. Som kvinde, kan du til dit skræddersyede jakkesæt, vælge om jakken skal akkompagneres af et par skræddersyede bukser, eller nederdel.

En nederdel står som et elegant virkemiddel, når man i jakkesæt skal fremstå karismatisk, og vores erfaring er, at en skræddersyet nederdel virker som et stilsikkert komplement til din personlige fremtoning. Derimod giver et par bukser et klassisk og udtryk der ikke er til at tage fejl af.

De to forskellige muligheder giver en verden til forskel i udtryk, og du kan på den måde lege, eksperimentere og afprøve hvilket udtryk, der passer bedst til din personlighed, og det indtryk du gerne vil give til enhver given anledning. Mange kvinder vælger at få skræddersyet et jakkesæt, hvor de både får syet nederdel og bukser til sættet, så der kan mixes og matches til enhver given lejlighed. 

Fra tidløst look af rene linjer til sammensætning af nuancer på kryds og tværs

Vi producerer gerne jakkesæt der med klassiske rene linjer, skaber et sofistikeret og tidløst look, men tager også altid imod ønsker der udfordrer traditionerne. Når vi skræddersyer dit jakkesæt, kan du vælge om du ønsker at nederdel, jakke og bukser skal syes i samme farve, eller om de forskellige dele skal gøres af forskellige nuancer.

Et jakkesæt skabt efter dine ønsker og visioner, hvor kun fantasien sætter grænserne

Vores skræddersyede nederdele produceres som vores andre skræddersyede produkter, fra bunden. At vi fremstiller produktet fra bunden betyder, at vi altid har mulighed for at omsætte dine ønsker, ideer, visioner og tanker til virkelighed. Med andre ord er det kun begrænset fantasi der sætter grænser for hvad vi kan skabe til dig.

Vores store ekspertise med at fremstille skræddersyede produkter, såsom nederdele, og vores gennemgribende fittingfase, gør os til garant for, at du afslutningsvist går herfra med et produkt der er tilpasset dig og dine mål, præferencer og ønsker.

Lad os gøre dine jakkesætsdrømme til virkelighed

Lad os tage en uforpligtende samtale om dit kommende skræddersyede jakkesæt. Vi er helt overbeviste om, at vi kan være med til at skabe et resultat, der kan give dig præcis den tilfredshed du søger, og som kan langt mere end et standardiseret sæt stangtøj, og konventionelle butiksprodukter.

 

Bestil en opmåling eller få personlig betjening
Book en tid her

Kundebilleder

© SuitsYou by Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik