Skjorter

Få din egen personlige skræddersyet skjorte

Skjorter kan bruges i alle sammenhænge. Det formelle møde, den romantiske spiseaftale, det uformelle møde med andre mennesker, og til fest og farver. Hos SuitsYou by Sjölin leverer vi skræddersyede skjorter til en pris, der matcher andre kvalitetsskjorter på markedet; forskellen er blot, at vores skræddersyes ud fra dine mål, og ikke ud fra et standardiseret mål. Vi oplever ofte kunder, der tidligere har brugt skjorter, hvor de ikke føler, de kan få vejret, fordi kraven sidder så stramt omkring halsen; dette udbedrer vi, da vores skjorter laves efter mål, så du føler dig tilpas i skjorten.

Som det er med andre skræddersyede produkter, kan du få din skjorte tilpasset på den måde, du vil have. Du bestemmer selv antal knapper i ærmet, hvordan kraven skal udformes – ja faktisk, hvordan skjorten skal designes. Det gør, at du kan få et unikt produkt, der kan adskille sig fra andre produkter.

Hos SuitsYou by Sjölin går vi meget højt op i høj konformitet, og det er derfor også meget vigtigt for os, at din skræddersyede skjorte passer dig helt perfekt. Derfor tilbyder vi, at du kan blive målt op i vores showroom, så du kan få en skjorte, der passer til dine mål.

En lækker, skræddersyet skjorte er et ’must-have’ i ethvert klædeskab. En skræddersyet skjorte kan nemlig bruges til alle lejligheder, og en sådan skjorte sikrer et stærkt førstehåndsindtryk.

Kundebilleder

© SuitsYou by Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik